VERKKOVALMENNUS

Verkkovalmennus

Euroopan unioni - Euroopan sosiaalirahasto
Vipuvoimaa EU:ltä 2014-2020

verkkovalmennuksen osa - alueet

VESKU-hankkeen verkkovalmennuksen tavoitteena on tukea hankkeeseen osallistujien valmiuksia työllistyä ja osallistua koulutukseen.  Verkkovalmennuksen sivuilla olevat materiaalit ovat käytettävissä sekä hankkeen asiakkaille osana asiakastoimintaa että julkisesti kaikille itseopiskelumateriaalina. Vapaasti käytettävissä oleva materiaali ei vaadi rekisteröitymistä. 

Jos olet ensimmäistä kertaa verkkovalmennussivustolla, kannattaa ensin tutustua verkkovalmennuksen ohjeisiin alla olevan materiaalin avulla. Materiaali avautuu  harmaan laatikon oikeassa reunassa olevasta + -painikkeesta.

Näin käytät verkkovalmennusta (ohjeet)

Valitse alta haluamasi osa-alue ja pääset siirtymään aihekokonaisuuden itseopiskelumateriaaliin. Voit kokeilla yhtä tai useampaa osa-aluetta, ja valita vapaasti juuri sinulle sopivimmat materiaalit ja tehtävät. Halutessasi voit liikkua verkkovalmennuksen osioissa sisällysluettelon avulla. Sisällysluettelo löytyy sivuston alalaidasta (listasymboli).

Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. 

Creative Commons -lisenssi

VESKU-verkkovalmennuksen tehtävät ovat vapaasti hyödynnettävissä yllämainitun lisenssin ehtojen mukaisesti.  VESKU-verkkovalmennus on kehitetty yhteistyössä Euroopan sosiaalirahaston rahoittaman Vesku-hankkeen toimijoiden kanssa. Hankkeen toimijoita ovat Silta-Valmennusyhdistys ry, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus sekä Vates-säätiö.